Novice
Share

Kadetinje ŽKK Cinkarna Celje so odpotovale v Beograd, kjer jih med vikendom čaka zaključni turnir mednarodne WABA Jadranske lige. Košarkarice Cinkarne Celje se bodo v jutrišnjem (14.00) drugem polfinalu v dvorani Mega Factory pomerile s Trešnjevko iz Zagreba. Slednja ima že štiri naslove, zasedba Cinkarne Celje pa je tretjič udeleženka sklepnega turnirja najboljše četverice.

V jutrišnjem prvem polfinalnem obračunu se bosta pomerila Art Basket in Lovćen Budućnost (12.00). Tekma za 3. mesto bo v nedeljo, ob 12. uri, finale pa dve uri kasneje. Celjanke so v pretekli sezoni omenjeno tekmovanje končale na tretjem mestu.

Jure Krajnc, trener ŽKK Cinkarna Celje: »Čestitke vsem ekipam za uvrstitev na zaključni turnir. Za nas je to izjemen uspeh ter velika nagrada za dobro delo skozi celotno sezono. To je obenem potrditev, da imamo izjemno generacijo nadarjenih deklet letnika 2003 in 2004. Na finalni turnir se podajamo izjemno motivirani s ciljem, da proti favorizirani ekipi Trešnjevke prikažemo največ kar smo sposobni v danem trenutku.«

Vse štiri tekme zaključnega turnirja si boste lahko v živo ogledali na sledeči povezavi: KLIK