U11, U17, U19
Share

Konec tega tedna je bil uspešen tudi za mlajše selekcije ŽKK Athlete. Mladinke so slavile proti Krki,  kadetinje so po zmagi v Murski Soboti, slavile še v Mariboru. Do dveh pomembnih zmag je prišla selekcija U-10 A. 

Mladinska selekcija je v domači dvorani z 71:42 premagala Krko iz Novega mesta. Najučinkovitejša je bila Eva Lisec, ki se je ustavila pri 18 točkah. To je bila četrta zmaga Athletea na šestih tekmah. Že danes mladinke čaka nova tekma. Gostovale bodo v Ljubljani pri Panter Iliriji (15.30).

Statistika tekme Athlete – Krka

Kadetinje so v 9. krogu državnega prvenstva gostovale pri ekipi Maribor B in jo ugnale s 67:39. Prvo četrtino so dobile s 16:1. Zala Pučko je prispevala 18 točk. Celjanke bodo jutri v Konjicah odigrale zaostalo tekmo 7. kroga. Obračun Konjice A – Athlete se bo začel ob 17.45.

Celotna statistika tekme Maribor B – Athlete

Najmlajša selekcija, selekcija U-10 A je v Murski Soboti prišla do dveh zmag. Sprva je premagala Pomurje, zatem še Maribor. V prvi tekmi so najmlajše igralke Athletea slavile z 42:23, v drugi pa s 37:19.

Selekcijo U-10 B prihodnji konec tedna v Slovenskih Konjicah čakata obračuna z gostiteljicami in Panter Ilirijo – center.