Novice
Share

Spoštovani,

V prazničnem mesecu decembru, ko smo vsi v pričakovanju prihoda decembrskih dobrih mož, smo se tudi v ŽKK Cinkarna Cinkarna Celje odločili, da bomo pripravili dve nagradni akciji.

Naloga za vas ne bo pretežka, saj je povezana z ogledom članskih tekem ŽKK Cinkarna Celje.

Vaša prva naloga je, da v sredo 11. decembra ob 18.00 uri v dvorani Gimnazije Celje – Center obiščete derbi srečanje članske ekipe našega kluba proti aktualnemu prvaku WABA lige – Berou iz Stare Zagore iz Bolgarije.

Na tej tekmi bomo začeli z nagradno akcijo, ki je povezana z zbiranjem nalepk na članskih tekmah ŽKK Cinkarna Celje. Dekleta, ki bodo zbrala 12 nalepk bodo za nagrado prejela majico s podpisi igralk članske ekipe našega kluba. Ogled sredine in vsake naslednje domače tekme vam prinaša 1 nalepko.

Za vse tiste, ki pa si boste v sredo 11. decembra ob 18.00, v živo ogledale derbi WABA lige proti Berou, in s seboj na tekmo pripeljale vsaj enega starša, pa smo pripravili še posebno Miklavževo presenečenje – koledar ŽKK Cinkarna Celje za leto 2020, ki ga je izdal generalni pokrovitelj našega kluba – Cinkarna Celje d.d.

ŽKK CINKARNA CELJE