U9
Share

V soboto, 16.4. je v Dvorani Gimnazije Celje-center potekal 2. krog v tekmovanju U9. Med seboj so se v štafetnih igrah in igro pod koši pomerile ekipe: Athlete Celje, Athlete Šaleška, Maribor in Litija.

V zelo napetih, izenačenih tekmah se je zasedba Athlete Celje, ki jo vodi Klavdija Oblak veselila trikrat, saj so dekleta premagale Maribor, Litijo in drugo našo zasedbo Athlete Šaleška.

Varovanke Athlete Šaleška, ki jih vodi Domen Drobne je izgubila za 9 točk proti Litiji, premagale Maribor 17:11 in morale priznat premoč proti Celjankam za 6 točk.

 Rezultati tekem 2. kroga U9,  v soboto, 16.4. na Gimnaziji Celje – center:

 

Athlete Celje

  

Maribor           15:13

 

Athlete Šaleška

  

Litija                 10:19

 

Athlete Celje

  

Litija                 15:14

 

Athlete Šaleška

  

Maribor              17:11

 

Litija

  

Maribor              14:14

 

Athlete Celje

  

Athlete Šaleška 18:12

Klavdija Oblak, Athlete Celje: “Za nami je odigran prvi turnir U9 in lahko rečem, da so dekleta pokazala že veliko znanja. Borili smo se iz tekme v tekmo, za kar smo tudi bili nagrajeni s tremi zmagami. Čestitke dekletom in komaj čakamo naslednji turnir v Laškem.”

Domen Drobne, Athlete Šaleška: “Zaradi veliko odpovedi, so več priložnosti za igro dobile mlajše igralke letnika 2008. Nasprotnicam so se zoperstavile brez kakršnegakoli strahu, pokazale pa so tudi veliko lepih potez. Veseli me dejstvo, da igralke s turnirja v turnir, kažejo več košarkarskega znanja. Nanje sem zelo ponosen.”

FOTOGALERIJA SLIK: