Novice
Share

IZOBRAŽEVANJE V BEOGRADU


Naš trener Jure Krajnc se je v Beogradu udeležil izobraževanja v KK Mega Bemax. Z navdušenjem se nam je javil iz srbske prestolnice.

Jure Krajnc in glavni trener Dejan Milojević

Športna dvorana KK Mega Bemax

Svoja doživetja je Jure opisal: “Za mano je izjemna sedem dnevna izkušnja, preživeta v KK Mega Bemax, ki v moški košarki trenutno velja za enega najboljših centrov za razvoj mladih igralcev. Že samo podatek, da je bilo v zadnjih 3 letih na naboru lige NBA izbranih 9 njihovih igralcev, ki so se oz. se še vedno razvijajo v njihovem klubu pove ogromno med drugim tudi naš reprezentant Vlatko Čančar, ki je v daljnem sorodstvu z našim selektorjem Damirjem Grgičem. Imel sem priložnost spremljati treninge vseh selekcij od mlajših pa vse do članov in se na lastne oči prepričal, da gre resnično za klub, ki ima izjemne pogoje za delo in kjer je največji poudarek na individualnem napredku igralcev, kar je izjemno podobno tudi našemu načinu razmišljanja v ŽKK Cinkarna Celje. Na voljo imajo svojo lastno dvorano, ki jo imajo igralci ter trenerji na razpolago 24 ur na dan, v njej pa vse potrebno za njihov popolni razvoj.”

Vlatko Čančar in Jure Krajnc

“Iskreno bi se rad zahvalil KK Mega Bemax za priložnost, ki sem jo dobil iz njihove strani in jim želim še naprej veliko uspeha na športnem področju”, je strnil misli Jure.