Članice
Share

CINKARNA CELJE – KRALJEVO 

 

V 3. kolu jadraanske BTRAVEL WABA LIGE bodo nasprotnice Cinkarnark gostje iz Kraljeva. Obe ekipi sta v uvodnih dveh kolih po enkrat zmagale in izgubile. Celjanke so gladko doma visoko premagale Raguso (99:41), v drugem kolu so gostovale v Bolgariji in tesno z 82 proti 78 klonile v Montani. Ekipa Kraljeva je v uvodnem kolu 82:61 izgubila v Montani, doma pa premagala zagrebški Medvaščak 60:57.

Ena tekma 3. kola je bila odigrana že v nedeljo, 15. 10. v Zagrebu. Ekipa Medveščaka je gostila Raguso in jo premagala z rezultatom 68 proti 47. Partizan 1953 in Montana 2003 bosta tekmo v Beogradu odigrala v četrtek, 19.10.

 

 

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje: “V goste nam prihaja ekipa, ki ima v svojih vrstah izkušene igralke za razliko od naših. Včasih so izkušnje zelo potrebne, da bi znali tekmo odigrati pametno. Sam bom na tej tekmi zahteval koncentrirano, pametno igro s katero bomo poizkušali priti do nove zmage v Waba ligi.”

 

Eva Stefanoski, ŽKK Cinkarna Celje: “Zavedamo se, da nas čaka težka tekma. Gre za kvalitetno ekipo, vendar bo potrebno predvsem to, da se osredotočimo na svojo igro. Dale bomo vse od sebe, da pred domačimi gledalci prikažemo všečno igro.”

 

ŽKK Cinkarna Celje