Članice
Share

Celjske košarkarice so v velikem finalu turnirja v Zenici s 63:70 izgubile proti Čeliku. Kljub porazu, si zasedba trenerja Damirja Grgiča in njegovega pomočnika zasluži četitke, je pa jasno, da je v ter trenutku v igri še veliko rezerv, a časa je do začetka nove tekmovalne sezone še dovolj.

Trener prve ekipe ŽKK Athelte Damir Grgič je po osvojitvi drugega mesta dejal: “Turnir je bil zelo dobro organiziran. Rezultat naše ekipe v tem obdobju ni bil v ospredju. Prvo tekmo smo solidno odigrali, dobro prvi polčas druge tekme, potem pa smo zaradi utrujenosti padli v igri. Kljub temu sem zadovoljen s prikazanim na turnirju. Do začetka sezone je daleč, zato je dovolj časa, da formo še dvignemo, se še bolje uigramo ter, da si tudi odpočijemo. Tokrat so v ospredju druge stvari, ko poizkušamo z različnimi postavitvami, menjavami. So pa v Zenici priložnost za igro dobile vse igralke.”

Strelke za Athlete: Marica Gajić 13 tock, Alma Potočnik in Eva Lisec 9, Maja Erkič 8, Rebeka Abramovič in Tina Jakovina 6, Annamaria Prezelj 5, Zala Lešek 4, Ivana Dojkić 3.