Članice
Share

V sredo, 4. oktobra se prične nova sezona v jadranski BTRAVEL WABA ligi. Cinkarnarke se bodo v 1. krogu pomerile z ekipo Raguse iz Dubrovnika. Tekma se bo v Gimnaziji Celje – Center pričela ob 19. uri. Tekmo bo neposredno prenašala TV Celje.

 

PARI 1. KOLA – SKUPINA B

IZJAVE PRED TEKMO

ŽKK Cinkarna Celje

 

Damir Grgić, trener: “Začenja se nova sezona BTRAVEL WABA lige v kateri bomo imeli čast začeti sezono kot branilci naslova. Lahko rečem, da sem zadovoljen z sestavo ekipe v letošnji sezoni. Kar se tiče rezultatskih ciljev ostaja vse isto kot vsa leta, kjer v ospredje  dajemo individualni napredek. Poizkušali bomo gledati na vsako tekmo posebej ter rasti iz tekme v tekmo. Našega prvega nasprotnika Raguso iz Dubrovnika spoštujemo,vendar bomo naredili vse, da dosežemo prvo zmago v letošnji WABA ligi.”

 

Zala Friškovec, branilka: “V sredo nas čaka prva tekma BTRAVEL WABA lige z Raguso iz Dubrovnika. V novo sezono sicer ne vstopamo s kompletno ekipo, saj imamo nekaj težav s poškodbami. V ekipi je prisotna odlična kemija, ki jo postopoma prenašamo tudi na igrišče. Pripravljene in motivirane smo za nove zmage.”

 

Iva Slonjšak, krilo: “Po mesecu in pol kvalitetnih priprav nas v sredo čaka prva tekma BTRAVEL WABA lige proti Raguse. Čeprav smo v pripravljalnem obdobju igrale z zelo mčnimi ekipami in v nekterih tekmah nismo najbolje idreagirale še vedno mislim, da se je naša igra  iz tekme v tekmo izboljšala. Prva tekma sezone ne bo ravno lahka, ker je Ragusa novinec v ligi in ne poznamo njihove igre.  Ker se tekma igra na domačem terenu verjamem, da nam energije ne bo manjkalo.”