Košarkarski tabor
Share

ZADNJI DAN KOŠARKARSKEGA TABORA


V soboto, 1.9.2018, se je zaključil “2. Košarkarski tabor za dekleta” v organizaciji ŽKK Cinkarna Celje. Tabora se je udeležilo veliko število deklic. Od ponedeljka do petka so dekleta med 7. in 15. uro aktivno preživljala čas na in ob košarkarskem igrišču. V soboto pa so svoje pridobljeno znanje na zaključku tabora pokazale vsem prisotnim. Poleg treningov in tekem košarke je bilo na sporedu tudi veliko drugih aktivnosti. Odpravili so se na pohod na Anski vrh, obiskali Policijsko postajo Celje, se namakali v Celjskem bazenu. Potekala so tudi številna tekmovanja: v spretnostnem poligonu, metu na koš, igri košarke in v turnirju dodgeball.

Vsak dan so dekleta dobila tudi presenečenje dneva, za katere so poskrbeli naši sponzorji. Zadnji dan sta nas obiskali tudi maskoti generalnega pokrovitelja, CINKA in CINKO.

Na zaključku sta bila prisotna tudi maskoti Cinko in Cinka


V soboto je potekal zaključni dan tabora na katerega so bili vabljeni tudi starši, sorodniki in prijatelji naših udeleženk. Ta dan je bil namenjen sklepnim bojem v igri na koš, tekmovanju v prostih metih, spretnostnem poligonu in turnirju med dvema ognjema. Dekleta so obiskale članice kluba, vse udeleženke pa so prejele tudi diplome za udeležbo na košarkarskem taboru.


Zmagovalke tekmovanja v prostih metih

Najstarejša skupina: Čater Nejka

Srednja skupina: Simič Iva

Najmlajša skupina: Kršlin Neli


Zmagovalke tekmovanja v spretnostnem poligonu

Najstarejša skpina: Ojsteršek Saša

Srednja skupina: Simič Iva 

Najmlajša skupina: Čop Mina


Turnir v košarki – 1. mesto: Košarkarske zvezde (Košarkarske zvezde so za 4 točke premgale Super košarkarice)

Turnir med dvema ognjema –1. mesto: Košarkarske zvezde
Ekipo Košarkarske zvezde so sestavljale:
Neli Kršlin, Gaja Ramšak, Ota Požin, Kaja Vrbek, Lana Kobilšek in Brina Kidrič.

 Najmlajša udeleženka kampa: Mina Čop

 Faca kampa: Iva Šolar

 


Na koncu bi se še radi zahvalili vsem, ki so sodelovali na taboru. V prvi vrsti gre zahvala vsem trenerjem: Žigi Jugu, Darku Lesjaku, Domnu Drobnetu, Branko Zoriću in Urbanu Polutniku ter dekletom iz selekcije U15; pomoč so nudile: Ana Stvarnik, Ana Nuša Anžič, Vita Čater, Nika Podergajs, Ema Marija Novak in Tia Pelikan. Trenerji in njihovi pomočniki so dekleta animirali, zabavali in z njimi preživeli zanimive trenutke. Velika zahvala gre tudi upravi kluba, predsedniku Borutu Kopu in športnemu direktorju Urošu Kranjcu, ki sta omogočila odlične pogoje za delo in izpeljavo tabora. Seveda vse to ne bi bilo mogoče tudi brez vseh sponzorjev: Cinkarna Celje, ECE, športna prehrana Athlete in Citycenter Celje. Odlične prostorske pogoje je z uporabo dvorane nudila Gimnazija Celje-Center.

Zahvala gre tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli sodelovali, bili povezani in pomagali pri uspešno izpeljanem 2. košarkarskem taboru ŽKK Cinkarna Celje.

Se vidimo ponovno naslednje leto!


FOTOGALERIJA ZAKLJUČKA 2. KOŠARKARSKEGA TABORA (Celje, 01.09.2018; foto: G. Kusić):