Članice
Share

Košarkarice ŽKK Athlete Celje so sodelovale na priznani celjski modni reviji – Modni Navdihi pomlad/poletje. Prireditev je potekala v Celjskem domu. Na modni reviji so sodelovale Annamaria Prezelj, Iva Slonjšak, Larisa Ocvirk in Shante Evans.

 

Vladimira Skale, avtorica projekta MODNI NAVDIHI in vodja V.S. produkcije: “V sodelovanju z vodstvom Ženskega košarkarskega kluba Atlethe Celje in v dolgoletnem sodelovanju z Urošem Kranjcem, odgovornim urednikom TV Celje, smo že dlje časa načrtovali, da bi dekleta povabili k sodelovanju in jih intenzivneje vključili v modno dogajanje, glede na to, da so vrhunske športnice, so vedno v formi in izjemne. Dobro smo zastavili projekt in povabili Darjo Kocmut  Žižek, lastnico Hair centra Darja in Zlatarno Celje in skupaj smo zasnovali izhod večerne mode…preprosto drugačne in izjemne. Annamaria Prezelj, Iva Slonjšak, Larisa Ocvirk, Shante Evans so bile odlične v pripravi, vajah, generalki in izvedbi, da ne omenjam, da so se v četrtek, pred modno revijo, vrnile z evropske tekme iz Bolgarije.”

Darja Kocmut Žižek, lastnica Hair centra Darja, ki je zasnovala pričeske dekletom, je bila navdušena, nad njihovo profesionalnostjo in izvedbo. Darja vedno hoče nekaj več in z ekipo Ženskega košarkarskega kluba Athlete Celje, so ustvarile več…top večerne pričeske, z nakitom Lencia, Zlatarne Celje.

 

Larisa Ocvirk: “Vesele smo, da smo imele priložnost se udeležiti gala modne revije. Prireditev je potekala na vrhunskem nivoju. Bila je dobra nova izkušnja in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

 

Fotografije s prireditve: Samo Mervar in Gregor Katič