Članice
Share

Celjske košarkarice so v današnjih jutranjih urah prispele v oddaljeno Skopje, kjer bodo jutri odigrale tekmo 4. kroga Jadranske lige. Do Makedonije je odprava Athleta potrebovala enajst ur, v večernih urah pa jo čaka uradni trening pred jutrišnjim srečanjem. Trener Damir Grgič z ekipo zaradi poškodbe noge ni pripotoval v Skopje. Ekipo bo posledično vodil njegov pomočnik Žane Bortek.

Žane Bortek pred tekmo v Skopju meni: “Za nami je dolgo in naporno potovanje. Današnji dan bo namenjen predvsem počitku. Igralke se morajo sestaviti nazaj, zato bo večerni trening zelo dobrodošel. Na jutrišnji tekmi pa v prvi vrsti pričakujem individualno odgovornost posamezne igralke tako v obrambi kot v napadu. Potrebno se bo držati vseh navodil, ki smo si jih zadali pred gostovanjem v Skopju. Spoštujemo ekipo Skopja, a naš cilj je jasen. Z maksimalno zavzetostjo in energijo do novega para točk.”

bortekk

V Skopju bo prvo ekipo ŽKK Athlete Celje vodil Žane Bortek

Jutrišnji obračun Badel 1862 – Athlete Celje se bo začel ob 19. uri. V živo ga boste lahko pospremili na spodnji povezavi.

http://basketball.org.mk/default.asp?ItemID=7BE8E21069D3274591892BFD8B1E9FD0