Novice
Share

Selekcija U13 ŽKK Cinkarna Celje, ki jo vodi trener Darko Lesjak, se je danes mudila v Mariboru, kjer je na dveh prvenstvenih tekmah vpisala polovičen uspeh. Z 48:3 je premagala Domžale, s 37:17 pa so bile uspešnejše Mariborčanke.  

Maribor – Cinkarna Celje rumene 37:17 (8:2;9:5;10:8;10:2). Igrale so: Zara Dolinšek, Gaja Urlep 4, Tija Jesenek, Kiara Četković 2, Lara Vukovič 1, Laura Rečnik 4, Katarina Maček 2, Lana Đaković 2, Julija Murk Hebar 2, Nika Ocvirk, Neja Drobne, Kalina Sanković.

Cinkarna Celje rumene – Domžale 48:3 (10:0;12:0;18:3;8:0). Igrale so: Zara Dolinšek 8, Gaja Urlep 6, Tija Jesenek 2, Kiara Četković 4, Lara Vukovič 4, Laura Rečnik 6, Katarina Maček, Lana Đaković 8, Julija Murk Hebar, Nika Ocvirk 10, Neja Drobne, Kalina Sanković.

Ko je še marsikdo spal, so bile danes zgodaj zjutraj že na delu košarkarice selekcije U9 ŽKK Cinkarna Celje – Laško. Prvi dve letošnji prvenstveni tekmi so tokrat odigrale v Športni dvorani bratov Letonja, Šmartnem ob Paki. Pomerile so se z Elektro iz Šoštanja ter Vojnikom. Obe nasprotni ekipi so sestavljali dečki. Elektra je slavila z 11:5, medtem ko Vojnik z 8:6. “Rad bi pohvalil dekleta za predstavi na obeh tekmah. Za nekatere sta bili to sploh prvi tekmi in zagotovo veliki izkušnji za naprej. Proti fizično močnejšim dečkom so odigrale brez strahu,” je dejal trener Urban Polutnik.

ŽKK Cinkarna Celje – Laško bo novi dve turnirski tekmi z Elektro in Vojnikom odigrala v soboto, 9. marca, v domači dvorani, v Laškem.

Tudi selekcija U9 ŽKK Cinkarna Celje, ki jo vodi trener Domen Drobne, je v današnjem dopoldnevu odigrala dve prvenstveni tekmi. Tokrat v Šmarju pri Jelšah, kjer so bili polzelski Hopsi uspešnejši z 12:4, Šmarje pa z 10:6. Obakrat so nasproti stali dečki. Celjanke bodo 9. marca proti Hopsom in Šmarju igrale na Polzeli.