Novice
Share

Zadnja tekma v koledarskem letu 2019

 

»CINKARNARKE« SE OD LETA 2019 ŽELIJO POSLOVITI Z ZMAGO

 

Košarkarice Cinkarne Celje bodo v ponedeljek, 23.12.2019ob 18.00 uri, v svoji dvorani odigrale še zadnjo tekmo v letošnjem koledarskem letu. Tekmec trenutno vodilne zasedbe mednarodne WABA lige bo hrvaški predstavnik Trešnjevka 2009, ki je v dosedanjem delu sezone dosegla 2 zmagi in zabeležila 8 porazov. Celjanke so se s trenutno drugouvrščeno zasedbo hrvaškega državnega prvenstva doslej v WABA ligi pomerile devetkrat, prav vse tekme pa so v svojo korist rešile slovenske državne in pokalne prvakinje. V hrvaški zasedbi igrajo številne hrvaške reprezentantke mlajših starostnih kategorij, letos pa je ekipo okrepila tudi izkušena Anja Majstorović, ki je pred tem dolga leta igrala za njihovega mestnega tekmeca Medveščak. Ekipo Trešenjevke 2009 že od leta 2009 kot trener vodi Dean Nemec, ki je že vrsto let selektor hrvaških reprezentanc v mlajših starostnih kategorijah.

 

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje:« Od letošnjega koledarskega leta in prvega dela sezone se želimo posloviti z zmago. Resen pristop od prve do zadnje minute je edino kar v ponedeljek pričakujem od moje ekipe.«

Tisti, ki si srečanja ne boste mogli ogledati v dvorani Gimnazije Celje – Center, si ga boste lahko ogledali v neposrednem internetnem prenosu na YT kanalu WABA lige.