Članice
Share

AMBASADORJI DOBROTE SO IZPOLNILI NOVOLETNE ŽELJE


Tradicionalno obdarovanje otrok iz rejniških družin

V soboto, 25. novembra 2017 je Citycenter Celje gostil ambasadorje dobrote, ki so izpolnili novoletne želje otrokom iz rejniških družin iz širše celjske regije. Edinstvena Citycentrova dobrodelna akcija je poteklala letos že deveto leto zapored. Otroške praznične želje so poleg obiskovalcev letos pomagali uresničiti tudi celjski župan Bojan Šrot in Katarina Karlovšek, Sebastijan Roudi (ECE), Nikolaja Podgoršek Selič (Cinkarna Celje), Hugo Bosio ml. (Bosio), košarkarice ŽKK Cinkarna Celje, Marijana Kolenko (OŠ Lava), Liljana Grosek (Celjske lekarne), Rok Trkaj, Loti Žlaus (Vesele Štajerke), Peter Thaler, Nuška Drašček, Iris Mulej in Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje.

V klubu smo se z veseljem odzvali povabilu k sodelovanju v humanitarni akciji našega dolgoletnega sponzorja in partnerja Citycentra Celje.


Otroci, ki so risali risbice s svojimi željami, so stari od 5 do 10 let. Vse otroke iz rejniških družin ostalih starostnih skupin so s pomočjo humanitarnega sklada Citycentrovo srce obdarili z darilnimi boni Desetak. Od leta 2009 je Citycenter Celje s pomočjo obiskovalcev in ambasadorjev dobrote obdaroval že več kot 1.300 otrok, ki živijo v rejniških družinah.

 

Fotografije: Gregor Katič s.p. (Celje, 25.11.2017)