Članice
Share

CINKARNARKE V LJUBLJANO


Danes bo po reprezentančnem premoru nadaljevalo tekmovanje v 1. SKL za ženske. Akson Ilirija bo za uvod v drugo polovico rednega dela državnega prvenstva gostila Grosuplje. V soboto se bo Ježica pomerila z varovankami Damirja Grgiča, Konjice bodo igrale proti Domžalam. Obračun med Triglavom in  Mariborom bo na sporedu v torek.


Sobota, 17. februar, ob 17.00 – Dvorana Ježica
JEŽICA : CINKARNA CELJE

Ježica je redni del državnega prvenstva končala na predzadnjem mestu, na 14 tekmah so bile Ježičanke štirikrat uspešne. Na drugi strani aktualne državne prvakinje iz Celja v tej sezoni 1. SKL še ne poznajo poraza in so z 28 točkami vodilna ekipa DP. Srečanje se bo začelo ob 17. uri.

V ekipi Ježice je najboljša strelka v tej sezoni Sandra Bajrektarević s povprečjem 14,7 točk na obračun. Andrea Marić je prva strelka Cinkarne Celje (17 točk na tekmo) in najboljša skakalka 1. SKL.

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Mojca Markovič, trenerka Ježice:
“Celjanke so velike favoritinje za osvojitev naslova državnih prvakinj. Nam bo tekma odličen pokazatelj, kako dobro smo pripravljeni. Naš cilje je predvsem prikazati čim boljšo igro in nabiranje izkušenj.”

Damir Grgić, trener Cinkarne Celje:
“Poskušali bomo čim hitreje ujeti tekmovalni ritem. Pričakujem dobro tekmo in zmago.”

Povz. po KZS; Foto: Gojko Kusić (arhiv kluba)