Članice
Share

BEROE vs. CINKARNA CELJE


V sredo, 10. januarja se nadaljuje 2. del tekmovanja v Btravel WABA ligi – SUPERLIGA. V 1. tekmi Cinkarnarke gostujejo v Stari Zagori pri ekipi BEROE. Ekipo sta se nazadnje pomerili v lanskoletnem finalu WABA lige v Podgorici, ko so varovanke Damirja Grgića premagale zasedbo bolgarske trenerke Tatyane Gateve z rezultatom 61 proti 57.  Tekma se bo v Stari Zagori pričela ob 17. uri po slovenskem času (po bolgarskem ob 18.00).STARA ZAGORA (SREDA, 10. JANUAR 2018 OB 17.00 po slovenskem času)

BEROE  STARA ZAGORA (BUL) – CINKARNA CELJE

 ŽKK Cinkarna Celje

 

 

 

 


Sodniki: Vladimir Vešković, Aleksandar Milojević, Nikola Miloradović
Delegat: Nikolai Nedelchev

Tatyana Gateva – BEROE 

IZJAVI PRED SREČANJEM:

Damir Grgić, trener: “Vsem košarkarskim delavcem želim vse dobro v 2018. Čaka nas izjemno težko gostovanje proti nasprotniku, ki ima velike ambicije v drugem delu Btravel Waba lige. Želim si, da prikažemo zrelo igro skozi celotno srečanje, v katerem bomo naredili vse, da pridemo do nove zmage.”

Damir Grgić in Iva Slonjšak – Cinkarna Celje

Aleksandra Krošelj, organizatorka igre: “Odpravljamo se na težko gostovanje k vedno neugodni ekipi Beroe iz Stare Zagore. S to tekmo začenjamo drugi del jadranske lige. Prejšnji teden smo izkoristile, da smo se po premoru dobro fizično pripravile in mislim, da lahko s koncentracijo ter zbranostjo pokažemo všečno igro.”