Članice, Novice
Share

Pred košarkaricami Cinkarne Celje je nova domača tekma. Tokrat v mednarodni jadranski WABA ligi. V dvorani Gimnaziji Celje – Center bo danes gostovala Budućnost iz Podgorice. Današnja tekma se bo začela ob 17. uri.

Cinkarna Celje je pred današnjim derbijem odigrala pet tekem. Zabeležila je štiri zmage in en poraz. Budućnost ima tekmo več, izkupiček pa tri zmage in trije porazi. Zdravniški karton zasedbe trenerja Damirja Grgića je brez posebnosti. Vse košarkarice so pripravljene na današnje srečanje. Budućnost in Cinkarna Celje sta si nasproti stali v velikem finalu pretekle sezone. Tokrat si bosta nasproti stala tudi dva selektorja. Damir Grgić, selektor članske izbrane vrste Slovenije in Goran Bošković, ki je selektor članske izbrane vrste Ukrajine. Oba sta svoji reprezentanci popeljala na evropsko prvenstvo.

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje: “K nam v goste tokrat prihaja prvak jadranske lige, ki se še nekako rezultatsko lovi. Za nas bo to iz rezultatskega vidika zelo pomembna tekma. Tekma, ki bi nas z zmago še naprej puščala pri možnostih za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.  Smo dobro pripravljeni in naredili bomo vse, da pridemo do nove zmage. Vabim vse naše privržence, da nas tudi tokrat bučno podprejo.”