Članice
Share

4. KOLO CINKARNA CELJE – DOMŽALE

V petek bodo na sporedu trije obračuni četrtega kola 1. SKL za ženske. Ob 18.00 bo Triglav gostil Akson Ilirijo, dve uri kasneje se bodo Celjanke pomerile z Domžalami, Maribor pa bo gostoval na Ježici. Četrto kolo bosta z obračunom v soboto sklenili ekipi Konjic in Grosupljega.

 

Petek, 27. oktober, ob 20.00 – Gimnazija Celje – Center:
CINKARNA CELJE : DOMŽALE

Na obračunu prvo- in zadnjeuvrščene ekipe prejšnje sezone bodo Celjanke na tekmi proti Domžalam iskale tretjo zmago v tej sezoni, Domžale pa svojo prvo. Cinkarna Celje je v tej sezoni visoko premagala Maribor in Grosuplje, Domžalčanke pa so bile neuspešne proti Triglavu in Akson Iliriji. Varovanke Damirja Grgića bodo na tekmi v Celju absolutne favoritinje za zmago.

Andrea Marić je v tej sezoni najboljša strelka za Celje, saj v povprečju dosega 18 točk na obračun. Ksenija Mitrić za Domžale v povprečju dosega 10,5 točk na tekmo. Eva Stefanoski, članica ŽKK Cinkarne Celje bo prvič nastopila proti svoji nekdanji ekipi. Eva je v dveh uvodnih kolih dosegla 14 točk.


Izjave pred tekmo:

Damir Grgić, trener Cinkarne Celje:
“Zavedamo se vloge favorita. Tekmo bomo poskušali odigrati najboljše kot smo sposobni v danem trenutku. Srečanje želimo izkoristiti tudi kot predpripravo na tekmo z Medveščakom.

Vlado Velikonja, trener Domžal:
Žal mi je, da nismo v stanju, da bi lahko nudili soliden odpor na tekmi proti Celju.

Eva Stefanoski, krilo ŽKK Cinkarne Celje: “V goste prihaja ekipa iz Domžal. To bo zame prva tekma proti moji bivši ekipi, kar bo nova izkušnja zame. S soigralkami bomo dale vse od sebe, da kar najbolje izkoristimo to tekmo za uigravanje in izpopolnjevanje določenih stvari.