U17, U19
Share


IZJAVA

JURE KRAJNC, trener U17 in U19 ŽKK Cinkarna Celje

Za nami je nerealna sezona in še enkrat več bi rad čestital dekletom za vse izjemne uspehe, ki so nas krasili in spremljali skozi celotno leto.

Pot do naslova državnih prvakov v obeh kategorijah ter uvrstitev med 4 najboljše ekipe v mednarodni ligi Waba definitivno ni bila lahka ampak trdo prigarana. Dekleta so se skozi celotno sezono odrekala marsičemu, vsakodnevno trdo trenirala, napredovala iz dneva v dan in na koncu bila nagrajena na najlepši možen način pa čeprav je v njih le malokdo verjel. Tekom sezone smo doživeljali nihanja, udarce ter padce ampak karakter ekipe se kaže takrat, ko je najtežje in vsa ta dekleta so dokazala da imajo v sebi neverjetno željo in resnično jim lahko samo iz srca čestitam.

Zahvaljujem se našemu predsedniku Borutu Kopu ter športnemu direktorju Urošu Kranjcu, ki 24 ur na dan živita za klub in brez katerih si kluba kot takšnega niti ne znamo predstavljati. Mojem strokovnemu štabu, Žanetu Borteku, ki je bil skozi celotno sezono ves čas prisoten na treningih ter skrbel za to, da so bila dekleta ves čas v odličnem fizičnem stanju ter Žigi Jugu za odlično delo skozi celotno sezono. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Klavdiji Oblak, ki nas na žalost po tej sezoni zapušča in je pri vseh nas pustila ogromen pečat za ves vložen trud v zadnjih 4 letih ter ji želim vse dobro na njeni nadaljni poti.

Zahvala pa seveda tudi vsem staršem za vso podporo, ki so jo bila deležna dekleta ter ŽKK Cinkarna Celje.

Pred nami je krajši odmor nato pa nas ponovno čaka trdo treniranje in priprava na naslednjo sezono.

ŽKK Cinkarna Celje