Novice
Share

MOLNARJEVA IZ CELJA V ČEŠKO PRESTOLNICO

 

Lorena Molnar (1998, 194 cm) se seli v Prago, kjer bo odslej igrala za klub Slovanka Praga. Klub natopa v 1. češki ligi, pred leti je iz Celja v Slovanko odšla tudi Tina Trebec.

Lorena Molnar

Lorena Molnar, nova članica kluba “Slovanka Praga”: “Po dveh letih zapuščam Celje z večjim košarkarskim znanjem in s posebnimi življenjskimi izkušnjami. Rada bi se zahvalila strokovnemu štabu kakor tudi celotni upravi ŽKK Cinkarna Celje za izkazano zaupanje. Moja sledeča košarkarska postaja je češka “Slovanka” v kateri pričakujem nadaljni košarkarski razvoj. Še enkrat vsem velika hvala za nepozabne življenjske trenutke v Celju.”

 

Borut Kop, predsednik ŽKK Cinkarna Celje: “Češki klub Slovanka iz Prage je pokazal velik interes, da v svoje vrste pripelje našo igralko Loreno Molnar in ji v novi sezoni v prvi češki ligi ponudi tudi pomembno vlogo v svoji ekipi. Tudi Lorena je imela željo, da ponujeni izziv sprejme, naš klub pa ji pri tem ni želel delati preglavic. Loreni na njeni nadaljnji športni poti želimo veliko zdravja ter veliko dobrih rezultatov na klubski in reprezentančni ravni.”