U13
Share

Dekleta U-13 v soboto, 15. oktobra nadaljujejo z državnim prvenstvom. Zasedba Klavdije Oblak (U-13 A) se je prejšnji teden zanesljivo uvrstila v 2. krog MINI POKALA, ko je v dveh tekmah izločila ekipo ŽKK Konjice. V 2. krogu jih čaka ljubljanska Ježica B.

Klavdija Oblak, trenerka U-13 A, po napredovanju v pokalnem tekmovanju: “Za nas je super, da smo s tem napredovanjem dobili še dve dodatni tekmi. Z žrebom mini pokala sem zadovoljna, dobili smo Ježico B, ki je sestavljena predvsem iz letnika 2005. Tako, da verjamem v dekleta in napredovanje tudi po teh dveh tekmah.”

V soboto pa dekleta potujejo v Ihan, kjer jih v POŠ Ihan čaka turnir, v organizaciji ŽKD Ledita iz Domžal.

Razpored tekem v Ihanu:

09.00  LEDITA – ATHLETE CELJE A

10.30   ATHLETE CELJE A – FELIX ZASAVJE B

Kaj meni Klavdija Oblak pred sobotnim turnirjem? “V soboto odhajamo na gostovanje k Lediti, kjer nam bo nasproti poleg domačink, stala še ekipa Felix Zasavja B. Glede na to, da sta obe ekipi mlajši od nas, bodo tudi pri meni dobile več priložnosti za dokazovanje mlajše igralke. Kljub temu še vedno pričakujem maksimalen pristop predvsem v obrambi, ter tako kot na ostalih tekmah, sproščenost v napadu.”

Ekipa U-13 B, ki jo vodi Luka Milovac bo v soboto, 15. oktobra prav tako gostovala. Čaka jo turnir v Ljubljani, na OŠ Hinka Smrekarja.

Razpored tekem v Ljubljani:

11.15   ATHLETE CELJE B – DOMŽALE

12.30  ILIRIJA MLAJŠE – ATHLETE CELJE B