Članice, Novice
Share

Pred košarkaricami Cinkarne Celje je nov teden in novi dve tekmi. V sredo, 7. novembra, sprva sledi tekma 3. kroga evropskega pokala. Gostovanje pri ekipi Ružomberoka, na Slovaškem. V soboto, 20. novembra bo zasedba trenerja Damirja Grgića in njegovega pomočnika Jureta Krajnca, odigrala še tekmo 7. kroga državnega prvenstva, ko bo gostovala v Domžalah.

Cinkarna Celje je ob koncu preteklega tedna v mednarodni jadranski WABA ligi vpisala novo zmago. Pred domačimi gledalci je premagala Banoviće. Celjanke v ligi WABA ne poznajo poraza. Na štirih tekmah so zabeležile štiri zmage in so še kot edine neporažene na vrhu lestvice. Crvena zvezda in Beroe, s katerim se bodo v Bolgariji pomerile 2. decembra, sta pri eni zmagi manj. Suverene so košarkarice Cinkarne Celje tudi v domačem prvenstvu. Na dosedanjih šestih tekmah so šestkrat slavile. Triglav ima zmago manj. Sprva torej na dobrih šest ur oddaljeno gostovanje k Ružomberoku, potem pa naprej. Na Slovaško bodo Celjanke odpotovale jutri.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Dodajmo, da sta ŽKK Cinkarna Celje in igralka Nikolina Delić sporazumno prekinila sodelovanje. Celjski klub se Nikolini Delić zahvaljuje za njen doprinos k rezultatom v pretekli sezoni ter v začetku letošnje, obenem pa ji v prihodnje želi vse dobro.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Foto: Gojko Kusić