Članice, Novice
Share

Po gostovanju v Banovićih zdaj košarkarice Cinkarne Celje misli usmerjajo v državno prvenstvo, kjer jih jutri čaka gostovanje pri Akson Iliriji, v Ljubljani. Celjanke bodo na devetnajsti prvenstveni tekmi lovile še devetnajsto zmago. Jutrišnje srečanje se bo v Športni dvorani na Ježici začelo ob 18.30.

Zatem sledi priprava na poslastico 15. kroga mednarodne jadranske WABA lige, ki bo v sredo, 13. februarja, v Celju. V goste prihaja bolgarski Beroe. Slednji je na prvi letošnji medsebojni tekmi Celjanke pred domačimi gledalci premagal. Zdaj bodo gostiteljice naredile vse, da se oddolžijo za poraz, ter obenem ostanejo v igri za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice. Sredina tekma se bo začela ob 18. uri, zasedba trenerja Damirja Grgića pa bo potrebovala tudi vašo podporo.

“Da, resnično si želimo bučne podpore naših gledalcev, ki so v preteklosti že dokazali, da znajo pripraviti odlično vzdušje. Tudi tokrat si ga želimo, saj potrebujemo tako kot kot tudi novo zmago, katera nas ohranja pri upanju na uvrstitev med najboljšo četverico. Izkoristite sredin večer za obisk naše tekme,” je dejala Zala Friškovec.

Se vidimo v dvorani Gimnazije Celje – Center!