Članice
Share

Košarkarice ŽKK Athlete Celje bodo v 3. krogu mednarodne jadranske lige v soboto 22. oktobra ob 19.30 v Beogradu gostovale pri ekipi Radivoja Korača.

Celjanke so odlično začele 11. sezono v regionalni ligi saj so v prvih dveh krogih premagale Vojvodino in Budučnost in so ob Partizanu iz Beograda še edina neporažena ekipa. Tekmec v 3. krogu je ekipa Radivoja Korača, ki ima v svojih vrstah kopico mladih, mladinskih in kadetskih reprezentantk Srbije.

V ekipi Radivoja Korača so v zadnjih letih zbrane najbolj obetavne košarkarice iz Srbije. Beograjčanke bistveno bolje igrajo doma kot na gostovanjih, zato nas zagotovo čaka izjemno težko delo. Če bomo ponovile igro iz prvih dveh krogoh se lahko nadejamo nove zmage. Vsekakor pa je najpomembneje, da odigramo dobro in čvrsto v obrambi ter kolektivno v napadu. Zdravstveno stanje in vzdušje v ekipi je dobro, tako, da komaj čakamo, da se srečanje začne,”
je pred potjo v srbsko prestolnico dejala Tina Trebec, ob Teji Oblak v prvih dveh krogih najboljša posameznica v celjski ekipi.

Radivoj Korač je v prvih dveh krogih premagal Slobodo iz Bosanskega Novija ter izgubil na gostovanju v Banja Luki.