Članice, Novice
Share

Pred košarkaricami Cinkarne Celje je tekma 12. kroga mednarodne jadranske WABA lige. Jutri bo v Celju gostovala Trešnjevka iz Zagreba. To bo še ena izmed zelo pomembnih tekem za varovanke trenerja Damirja Grgića, ki si želijo uvrstitve na zaključni turnir najboljše četverice omenjenega tekmovanja.

Celjanke so pred 12. krogom na lestvici na petem mestu. Na dosedanjih devetih tekmah so vpisale pet zmag in štiri poraze. Še naprej se skupaj s Crveno zvezdo, Montano, Budućnostjo in Berojem potegujejo za prva štiri mesta.

Maruša Seničar: »Vsaka prihodnja tekma v jadranski ligi je za nas, ki si želimo na zaključni turnir, zelo pomembna. Na zadnjih srečanjih omenjenega tekmovanja nam ni steklo po željah, verjamem pa, da bo tokrat povsem drugače. Smo favoritinje in to je potrebno upravičiti. Maksimalno dobro moramo upoštevati navodila trenerskega štabi ter osredotočeno odigrati skozi celotno tekmo. Vabim vse gledalce, da nas znova bučno podprejo.«

Jutrišnji obračun Cinkarne Celje in Trešnjevke se bo v dvorani Gimnazije Celje – Center začel ob 18. uri. Delilci pravice bodo Nadija Pelja, Hasan Bajgorić in Dženan Hasić. Delegat Vinko Potočnik.

Vabljeni!