Novice
Share

Celjske košarkarice so bile med tednom proste, ko obveznosti niso imeli. Posledično so se lahko povsem v miru pripravljale na nadaljevanje sezone. Znova jih čaka precej bolj zgoščen ritem tekem. Tako v državnem prvenstvu kot tudi v mednarodni jadranski WABA ligi.

Jutri, v soboto, 2. februarja, bo prva ekipa ŽKK Cinkarna Celje v 4 krogu drugega dela domačega prvenstva gostila Konjice. Tekma se bo v dvorani Gimnazije Celje – Center začela ob 18. uri. Sodnika srečanja bosta Matej Sok (Kozje) in Azra Mušič (Rogatec).

Prihodnji teden v sredo (18.30), 6. februarja, pa Celjanke v okviru jadranske lige čaka gostovanje pri ekipi Banovićev. Prav vsako srečanje omenjenega tekmovanja bo zdaj za Cinkarno Celje v boju za uvrstitev na zaključni turnir zelo pomembno. 

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje: “V letošnji sezoni se ni velikokrat pripetilo to, da bi bili med tednom prosti, potem ko je bil naš ritem tekem predvsem ob koncu leta zelo natrpan. V preteklih dneh smo lahko v miru trenirali ter se pripravljali na nadaljevanje sezone. Pred nami bodo pomembna srečanja, zato bomo morali biti dobesedno pravi.”