Članice
Share

Pred prvo ekipo ŽKK Athlete je nova tekma, zdaj v domačem prvenstvu. Varovanke trenerja Damirja Grgiča bodo jutri v domači dvorani Gimnazije center Celje gostile kranjski Triglav. Lovile bodo peto letošnjo zmago. V domačem prvenstvu so do sedaj premagale Maribor in Grosbasket, v Jadranski ligi pa poleg Grosbasketa še Trešnjevko.

Celjanke so v uvodnem delu sezone torej suverene. Forma se spet dviguje, zato že nestrpno pričakujemo vsako naslednjo tekmo. Athlete – Triglav? To bo prvi obračun omenjenih nasprotnikov v novi tekmovalni sezoni. Spomnimo, da so Celjanke v finalni seriji pretekle sezone Triglav premagale s 3:0 v zmagah. Posledično so se razveselile desetega naslova državnih prvakinj.

Trener Damir Grgič je pred jutrišnjo tekmo dejal: “Za našo ekipo se spet začenja natrpan ritem. Smo dobro pripravljeni in maksimalno motivirani. Dodatno smo si samozavest dvignili na sredini tekmi proti Trešnjevki, ko smo vpisali še drugo zmago v Jadranski ligi. Kljub seriji zmag pa imamo še veliko rezerv, kajti naša igra še ni prava. Se pa iz tekme v tekmo dviguje. Nič drugače si ne želimo za nedeljski prvi letošnji obračun s Triglavom. Spoštujemo nasprotno ekipo, a naš cilj je jasen. Prikazati dobro igro in obenem vpisati novo zmago. Spet pa si želimo lepega obiska na tribunah, zato vabim vse naše privržence, da si ogledajo tekmo.”

Vabljeni, da si ogledate nedeljski obračun, saj si domače košarkarice zaslužijo vašo podporo. Vstop na vse domače tekme Athleta je brezplačen.