Šola košarke
Share

Tako kot v lanski sezoni, tudi letos uspešno poteka interna liga košarkarske šole Athlete Celje. V soboto smo začeli s prvim turnirjem, ki se je odvijal na IV.OŠ. Na turnirju so sodelovala dekleta vseh celjskih šol na katerih delujemo: I.OŠ, II.OŠ, III.OŠ, IV.OŠ, OŠ Hudinja, OŠ Frana Kranjca, OŠ Frana Roša, OŠ Lava in OŠ Ljubečna.

Namen lige je dekletom, ki pridno trenirajo v šoli košarke, popestriti treninge tudi s tekmami. Kot vemo že iz lanskih turnirjev, rezultat ni v ospredju, ampak je pomembno, da se dekleta družijo, zabavajo, pletejo nova prijateljstva in uživajo v igri. Turnirja se je udeležilo lepo število deklet in seveda njihovih staršev, kateri so jih spodbujali in zanje navijali skozi celotno tekmo. Za popestritev so poskrbele naše članske igralke: Alma Potočnik, Milina Mišeljić, Tina Jakovina, Andrea Marić in Iva Slonjšak; katere so pridno delile avtograme in se slikale z našimi bodočimi košarkaricami. Da je turnir potekal nemoteno, gre zahvala našim trenerjem, ki so tekmo zavzeto odvodili in odsodili.
Prvi turnir je bil tako zelo uspešen, kar so pokazala tudi dekleta s svojo udeležbo in nasmejanimi obrazi. Tako že težko pričakujemo 2. turnir interne lige, ki se bo odvil v začetku meseca marca.

Dogajanje na interni ligi lahko preverite skozi spodnje foto utrinke.