U15
Share

V nedeljo 18.9. se je pričelo prvenstvo Slovenije za dekleta kategorije U15. Zasedba Athlete Celje U15, ki jo bo letos vodil Darko Lesjak, bo svoje prvo srečanje odigrala na gostovanju, v četrtek, 22. septembra ob 18.30. Njihov nasprotnik bo ekipa ŽKK Domžale.

Darko Lesjak, trener U15: “Od sezone pričakujem, da bodo dekleta napredovala tehnično, taktično in osebnostno. Predvsem pa da bo v ekipi dobra kemija, pozitivna energija, da bomo delovali in igrali kot ekipa. Napovedovati rezultat je zelo težko in nezahvalno, zato rezultatskih pričakovanj nimam, saj bomo šli korak po korak. Na koncu sezone pa bomo potegnili črto in sešteli pluse ter minuse. Upam in verjamem, da bo rezultat na koncu pozitiven.”

V sezoni 2016/2017 ekipo ŽKK Athlete Celje U15 sestavljajo: Tia Šporar, Tori Šporar, Maja Đaković, Ana Grajžl, Maja Vavdi, Maša Kenjalo, Ines Rinc, Taja Kaja Cekuta, Sanja Miladinović, Lana Jošovc, Katja Cvar, Anja Kitek, Maruša Sajovic , Tjaša Teršek, Ana Nuša Anžič, Tisa Dolinšek, Vita Čater, Manja Drobne, Hana Ovčina in Lara Cerar.

lesi-4

Ekipa ŽKK Athlete Celje U15 v sezoni 2016/2017 (na sliki manjkajo Tia Šporar, Lara Cerar in Hana Ovčina)

Ekipa U15 bo poleg nastopanja v državnem prvenstvu igrala tudi v mednarodni ligi WABA. S tekmami v tem tekmovanju dekleta pričnejo 9. oktobra.