U17
Share

V petek, 7. aprila se prične Zaključni turnir za dekleta U17. Organizator turnirja je ŽKK Konjice. Na turnirju bodo poleg domačink, sodelovale še ekipe Athlete Celje, Grosuplje in Ježica A.

Celjanke se bodo v prvem polfinalu pomerile z domačinkami, drugi polfinalni par je Grosuplje – Ježica A. V nedeljo, 9. aprila bosta tekmi za 3. in 1. mesto.

 

Razpored turnirja – ŠD Slovenske Konjice, 7. in 9. april:

107.04.2017 16:30Konjice Athlete CeljeŠD Slovenske Konjice
107.04.2017 19:00Grosuplje Ježica AŠD Slovenske Konjice
209.04.2017 15:00Poraž. CE/KON Poraž. GRO/JEŽŠD Slovenske Konjice
209.04.2017 17:00Zmag. CE/KON Zmag. GRO/JEŽŠD Slovenske Konjice

 

Jure Krajnc, trener: “Pred nami sta še zadnji dve tekmi v letošnji sezoni, kateri pričakujemo z velikim veseljem. Dekleta so skozi celotno sezono kljub zelo natrpanem urniku, redno in trdo trenirala in na koncu za ves trud bile nagrajene z uvrstitvijo med najboljše štiri ekipe, za kar jim iz srca čestitam. V mojih očeh je absolutni favorit tega zaključnega turnirja ekipa iz Grosuplja, ki je odlično vodena in zelo dobro selekcionirana. Nas v polfinalu čaka ekipa Konjic, ki je organizator zaključnega turnirja in je na svojem igrišču vedno zelo dober nasprotnik. Od svojih deklet si želim, da bodo na obeh tekmah dale vse od sebe in prikazale igro, ki jih je krasila skozi celotno sezono. Cilj pred sezono je bil, da naredimo korak naprej v smislu individualnega napredka in kot trener ekipe, ki je bila skozi celotno sezono zelo homogena morem biti z napredkom igralk zelo zadovoljen, čeprav je prostora za napredek še zelo veliko. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem trenerjem. ki so bili skozi celotno sezono prisotni in vpeti v delo kadetske ekipe ter upravi kluba, ki nam je v letošnji sezono omogočilo resnično odlične pogoje za delo.”