U13, U15, U17, U19
Share

Mladinke poražene v Slovenskih Konjicah
Mladinska ekipa ŽKK Athlete Celje je v 2. krogu državnega prvenstva še drugič izgubila v zadnji sekundi tekme. Od Celjank so bile boljše Konjičanke (63:61), ki so slavile po trojki Brdnikove v zadnji sekundi srečanja. V naslednjem krogu bo Athlete gostil ekipo Maribora, termin srečanja pa še ni znan.

Kadetinje do visoke zmage
Kadetska ekipa je še tretjič v sezoni zmagala. Na gostovanju v Domžalah so varovanke Damirja Grgiča slavile s kar 101 proti 33. V 4. kolu bo Athlete prihodnjo soboto (26.10.2013) gostil B ekipo Maribora.

Starejše pionirke klonile v Vipavi
Ekipa starejših pionirk je na gostovanju v Vipavi klonila s 35 proti 56, za varovanke trenerja Boštjana Kočarja pa je bila usodna prva četrtina, v kateri so gostiteljice prišle do vodstva, ki ga nato niso več izpustile iz rok. Točke za Athlete so dosegle: Sakalić 11, Drobne 10, Gobec 6, Žolnir 4, Grušovnik in Kovačič po 2. V naslednjem krogu Athlete v nedeljo 27. oktobra (9.00) gosti ekipo iz Šmarja pri Jelšah.

Mlajše pionirke začele tretji del sezon
Mlajše pionirke so odigrale prvi turnir tretjega dela sezone. Na domačem parketu so v prvi tekmi klonile proti Šmarju z 31 proti 50. Za celjsko ekipo so bile strelke: Drobne 11, Koštomaj 5, Zornič, Čepin in Sajovic po 4, Kop 2, Valušnik 1. V drugi tekmi pa so v izenačenem srečanju Celjanke izgubile proti Šentvidu s 33 proti 36. Nina Drobne je bila z 19-imi točkami spet prva strelka Athleta, poleg nje so točke dosegle še: Korošec 6, Valušnik 4, Koštomaj in Kop po 2. Naslednji turnir Celjanke čaka 9. novembra v Šmarju pri Jelšah.