Novice
Share

[Celje, 20. maj 2017] 

 

Borut Kop, predsednik ŽKK Cinkarna Celje in Jure Krajnc, ki je v celjskem klubu pomočnik glavnega trenerja, trener ekip U19 in U17 in vodja mladinskega pogona, sta se dogovorila za podaljšanje sodelovanja v naslednjem štiriletnem obdobju.

 

 

IZJAVI:

Borut Kop, predsednik ŽKK Cinkarna Celje:Jure Krajnc je s koncem sezone 2016/2017 v našem klubu zaključil štiriletni ciklus, odkar se nam je pridružil v našem strokovnem štabu. Veseli nas, da smo se tudi z njim dogovorili, da skupno pot nadaljujemo tudi v naslednjem štiriletnem obdobju. Jure Krajnc bo še naprej pomočnik glavnega trenerja Damirja Grgića, hkrati pa bo bdel tudi nad mlajšimi klubskimi selekcijami kot vodja mladinskega pogona.  Istočasno smo podpisali tudi štiriletni dogovor o še tesnejšem sodelovanju njegovega Športnega društva Jana iz Laškega ter  našega kluba, na organizacijskem in strokovnem področju. Prepričan sem, da bomo odlično dosedanje sodelovanje v prihodnosti še nadgradili ter, da bo Jure Krajnc s svojim znanjem, energijo in pripadnostjo klubu, še naprej izjemno pomemben mozaik v strokovnem teamu ŽKK Cinkarna Celje.”

 

 

Jure Krajnc, vodja mladinskega pogona/trener ŽKK Cinkarna Celje:Zadnja 4 leta sem v Celju preživel najlepša trenerska leta in zato odločitev o podaljšanju pogodbe ni bila težka. V veliko čast mi je, da lahko kot vodja mladinskega pogona delam v klubu, ki ima izjemno tradicijo ter da se lahko učim in napredujem s pomočjo najboljšega trenerja v Sloveniji Damirja Grgića. Zavedam se, delo v ŽKK Cinkarna Celje zahteva maksimalno predanost ter odgovornost, ampak z veseljem zrem v prihodnost in verjamem, da lahko s trdim delom vse dosedanje uspehe še nadgradimo. V vseh mlajših selekcijah smo v zadnjih letih naredili ogromen napredek na vseh področjih, za kar bi se iskreno rad zahvalil vsem trenerjem, ki skozi celotno leto v delo vlagajo ogromno svojega znanja ter  energije. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tudi vodstvu kluba za izkazano zaupanje ter odlične pogoje za delo, ki jih imamo na voljo.”