U9
Share

V telovadnici podružnične OŠ Primoža Trubarja – Debro v Laškem bo v soboto, 28. maja potekal turnir U9, kjer bodo sodelovale ekipe: Jana Athlete, Athlete Celje, Athlete Šaleška in Litija.

 

Razpored tekem v Laškem, sobota, 28. 5. 2016:

28.05.2016
09:00
Dekleta U9
ŠD Jana Athlete Litija
09:00
Dekleta U9
Athlete Celje Athlete Šaleška
09:45
Dekleta U9
ŠD Jana Athlete Athlete Šaleška
09:45
Dekleta U9
Athlete Celje Litija
10:30
Dekleta U9
Athlete Šaleška Litija
10:30
Dekleta U9
ŠD Jana Athlete Athlete Celje

IZJAVE:

Domen Drobne, trener Athlete Šaleška: “Za ekipo Athlete Šaleška, bo turnir v Laškem zadnji turnir te sezone. Lepo je videti, kako dekleta vseh ekip s turnirja v turnir napredujejo. Pričakujem da bodo igralke pokazale še več znanja kot na zadnjih tekmah. Turnirja v Laškem se vsi skupaj že zelo veselimo.”

Klavdija Oblak, trenerka Athlete Celje: “V soboto se z ekipo U9 odpravljamo na turnir v Laško, od ekipe pričakujem, da bodo odigrale tri tekme kolektivno z veliko lepimi potezami.”

David Sojč, trener ŠD Jana Athlete: Pred nami je domači turnir, ki se ga naša dekleta že zelo veselijo. Punce napredujejo iz treninga v trening in bodo svoje pridobljeno znanje pokazale tudi na tekmah. Glede na to, da rezultat ni v ospredju, bo važno samo to, da igralke odnesejo čim več izkušenj, dobre volje in motivacije za nadaljnje delo na treningih.”