U9
Share

TURNIRJA U9; CELJE IN VELENJE


V soboto, 12. maja nadaljujejo z državnim prvenstvom dekleta v kategoriji U9. Ekipi Cinkarna Celje in Cinkarna Celje-Laško bosta igrali turnir v Celju, ekipa Cinkarna Celje-Šaleška pa v Velenju.Klavdija Oblak, trenerka U9 Cinkarna Celje: “V soboto nas čaka predzadnji turnir U9 v tej sezoni in zadnji v domači dvorani. Nasproti nam bo stala ekipa deklet iz Laškega in ekipa fantov in deklet iz Šmarja pri Jelšah. Pričakujem dve napeti in zanimivi tekmi.”

Darko Lesjak, trener U9 Cinkarna Celje-Laško: “V soboto 12.5. se z ekipo U9 odpravljamo na gostovanje v Celje. Pomerili se bomo z ekipama Cinkarna Celje in Jelša Šmarje. Najpomebneje je, da dekleta v tekmah uživajo, iz tekme v tekmo napredujejo in na tekmah pokažeje vse svoje znanje.”

Sobota, 12.05.2018, Gimnazija Celje-Center
09:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje (ž)Jelša Šmarje
10:00
Tekmovanje U9
Jelša ŠmarjeCinkarna Celje – Laško (ž)
11:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje (ž)Cinkarna Celje – Laško (ž)

Sobota, 12.05.2018, OŠ Livada Velenje
09:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Šaleška (ž)Elektra Šoštanj
10:00
Tekmovanje U9
Elektra ŠoštanjVrani Vransko
11:00
Tekmovanje U9
Cinkarna Celje – Šaleška (ž)Vrani Vransko

Branko Zorić, trener U9 Cinkarna Celje-Šaleška: “V soboto bo na OŠ Livada v Velenju potekal turnir za dekleta U9. Naša dekleta bodo igrala tekmi proti ekipama, ki ju sestavljajo fantje, in sicer KK Vrani Vransko in KK Elektra Šoštanj. Od deklet pričakujem le, da se bodo v igri zabavale in še bolj vzljubile košarko.”