Šola košarke
Share

ZAKLJUČEN 3. TURNIR INTERNE LIGE


V soboto, 24.3.2018 se je v dvorani Gimnazije Celje-Center odvijal 3. turnir Interne lige Šole košarke ŽKK Cinkarna Celje. Šola košarke ŽKK Cinkarna Celje, ki jo zelo uspešno vodi Klavdija Oblak deluje že na sedemnajstih osnovnih šolah. Klavdiji pa pomagajo še naši trenerji Žiga Jug, Darko Lesjak, Domen Drobne, Darko Zorić in Althea Gwashavanhu. Trenutno je v proces vadbe v naši šoli vključenih okoli 300 deklet in sicer poteka vadba na sledečih osnovnih šolah: I. OŠ, II. OŠ, III. OŠ, IV. OŠ, OŠ HUDINJA, OŠ FRANA KRANJCA, OŠ FRANA ROŠA, OŠ LAVA, OŠ ŠALEK, OŠ LIVADA VELENJE, OŠ ANTONA AŠKERCA VELENJE, OŠ KARLA DESTOVNIKA KAJUHA ŠOŠTANJ, OŠ LJUBEČNA, OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO, OŠ PRIMOŽA TRUBARJA – Podružnica DEBRO, OŠ ANTONA ANŠKERCA RIMSKE TOPLICE, OŠ ANTONA AŠKERCA – Podružnica SEDRAŽ. 

Tako kot na prejšnjem turnirju smo lahko tudi tokrat izjemno ponosni na naša dekleta, ki so se v velikem številu odzvala in na parketu pokazala veliko novega znanja, srčnosti ter ogromno energije. Da je dogodek ponovno odlično uspel gre velika zahvala tudi staršem, ki so pripravili odlično vzdušje in na glasno spodbujali vsa dekleta.

Izjava Klavdije Oblak, vodje Šole košarke ŽKK Cinkarna Celje, po uspešno izpeljanem 3. turnirju: “Uspešno smo izpeljali 3. turnir Interne lige. Veseli me, da se vse več deklic navdušuje nad košarko in tudi tokrat smo imeli velik obisk naših najmlajših nadobudnih košarkaric. Pokazale so veliko znanja, želje in borbenosti. Zahvaljujem se našim trenerjem Žigi, Domnu in Branku. Za pomoč pri izvedbi tega dogodka se prav tako zahvaljujem našim igralkam, te so bile: Maja Vavdi, Maja Džakovič, Tisa Dolinšek, Sanja Miladinovič, Ana Stvarnik, Tia Pelikan, Nina Lipošek in Tia Dobrijevič. Zahvala tudi staršem deklic, ki so pripravili odlično vzdušje.”


FOTOGALERIJA (Celje, 24.3.2018)