Članice
Share

DERBI V CELJU

 

V 4. kolu mednarodne BTRAVEL WABA lige bodo Cinkarnarke gsotile beograjski Partizan 1953. To bo derbi kola, saj so Beograjčanke v skupini B brez poraza prve, Celjanke pa z enim porazom druge. Varovanke Damirja Grgića so dobro pripravljene na sredino tekmo.


 

 

IZJAVA TRENERJA:

Damir Grgić, trener Cinkarne Celje: “Tekma proti Partizanu bo pravi test kaj lahko pokažemo proti ekipi, ki ima v svoji ekipi vrhunske igralke z bogatimi izkušnjami. Partizan je v predhodnih tekmah pokazal s kakšnimi ambicijami letos tekmuje v Btravel Waba ligi. Vabim vse navijače, da nas podprejo v naši dvorani.”


 

Dvorana Gimnzije Celje – Center, sreda, 25. oktober 2017; ura: 19.00

 

 CINKARNA CELJE                   PARTIZAN 1953 BEOGRAD
ŽKK Cinkarna Celje

IZJAVE IGRALK:

Larisa Ocvirk, kapetanka/krilo Cinkarne Celje:“Partizan je že na prejšnjih tekmah pokazal, da gre za zelo kvalitetno in izkušeno ekipo. Mislim, da naša ekipa iz tekme v tekmo raste in verjamem, da se bo to tudi pokazalo na tej tekmi. S puncami bomo dale vse od sebe, da zmagamo pred domačimi navijači.”

Anđela Delić, branilka Cinkarne Celje:“V sredo sledi tekma proti Partizanu. Igralke moramo  dati na  tekmi svoj maksimum in se potruditi, da bomo skonentrirane od prve do zadnje minute ne glede na to, kako se bo gibal rezultat, saj je Partizan ekipa, katero sestavljajo zelo izkušene in kvalitetne igralke.”

Andrea Marić, center Cinkarne Celje:” Čaka nas zelo zahtevna in zanimiva tekma proti Partizanu. Biti moramo maksimalno skoncentrirani in se seveda zelo dobro fizično ter psihično pripraviti na tekmo. Vsaka igralka mora dati svoj maksimum, saj se le tako lahko nadejamo pozitivnega rezultata te tekme.”

Nikolina Delić, branilka Cinkarne Celje:“V sredo igramo proti Partizanu in fokusirali se bomo na našo igro, to je na na ageesivno obrambo in potrpežljivo igro v napadu. Partizan je ena izkušenejših ekip v tej sezoni, a ne bomo dovolile, da nam to prepreči pot k zmagi.”

Iva Slonjšak, krilo Cinkarne Celje: ” V sredo nas čaka 4. kolo BTRAVEL WABA lige. V Celje prihaja beograjski Partizan 1953. Ne bo nam lahko, saj je je Partizan zelo močn nasprotnik, a če bosta naša energija in pristop na visokem nivoju, potem verjamem v našo zmago.”

 

Prispevek: Matjaž Kramberger