Članice
Share

Celjske košarkarice so dobile nasprotnika v polfinalu pokalnega tekmovanja. Prizorišče zaključnega turnirja (v mesecu marcu) trenutno še ni znano, je pa zato že zdaj jasno katera ekipa bo nasprotnica zasedbe Athletea v polfinalu. To bo kranjski Triglav. Na zaključnem turnirju se bodo ob Athleteu in Triglavu merile še košarkarice Domžal in Konjic.

Na žrebu je barve celjskega kluba zastopal pomočnik Damirja Grgiča, Žane Bortek. Celjske košarkarice so Triglav v pretekli sezoni izločile že v četrtfinalu pokalnega tekmovanja, zdaj bodo isti scenarij poizkusile ponoviti v polfinalu. Trener Damir Grgič je po opravljenem žrebu dejal: “Tokrat nam je žreb namenil najmočnejšo izmed treh ekip, ki smo jih lahko dobili. Pokal je sicer specifično tekmovanje v katerem se dogajajo tudi presenečenja. Vendarle, pa naš cilj je jasen. Želimo premagati vsakogar in se na koncu razveseliti novega naslova. Za ljubitelje košarke bo tako že prvi dan zaključnega turnirja zelo zanimiv. Mi bomo naredili vse, da osvojimo nov pokalni naslov.”

Naj dodamo, da Athlete jutri čaka tekma 7. kroga Jadranske lige. V Celju bo gostoval sarajevski Play Off. Začetek ob 16.30.