Šola košarke
Share

 

Zaključek  interne lige  Šole košarke ŽKK Cinkarna Celje

 

V soboto, 27. maja se je od 14.30 ure dalje v Gimnaziji Celje – Center odvijal ZAKLJUČEK INTERNE LIGE ŠOLE KOŠARKE ŽKK CINKARNA CELJE. To je bil že 5. turnir  v sezoni 2016/2017. Šola košarke Cinkarna Celje, ki jo zelo uspešno vodi Klavdija Oblak deluje že na 13-ih osnovnih šolah. Trenerki Klavdiji pa pomagajo še: Althea Gwashavanhu, Darko Lesjak, Domen Drobne, Luka Milovac in Alma Potočnik. Trenutno je v proces vadbe v naši šoli vključenih okoli 250 deklet in sicer poteka vadba na sledečih osnovnih šolah: I. OŠ, II. OŠ, III. OŠ, IV. OŠ, OŠ HUDINJA, OŠ FRANA KRANJCA, OŠ FRANA ROŠA, OŠ LAVA, OŠ ŠALEK, OŠ LIVADA, OŠ ANTONA AŠKERCA, OŠ KARLA DESTOVNIKA KAJUHA ŠOŠTANJ in OŠ LJUBEČNA.

 

  Udeleženci zaključka interne lige Šole košarke ŽKK Cinkarna Celje

 

Cinko in Cinka sta maskoti našega generalnega pokrovitelja, podjetja Cinkarna Celje d.d. S svojim prihodom na Zaključek interne lige sta vse udeležence zelo navdušila.

Sobotno popoldne se je zaključka udeležilo lepo število deklet in seveda njihovih staršev, kateri so jih spodbujali in zanje navijali skozi celotni program. Naši trenerji Klavdija, Domen in Darko so ob pomoči Alme, Manje, Tise, Maje, Hane, Ksenije in Maje V. uspešno izvedli zastavljen program.

        Trenerji in njihovi pomočniki na zaključku

Prisotne je na začetku pozdravil tudi predsednik našega kluba, g. Borut Kop. Poleg štafetnih in drugih spretnostnih iger, so se dekleta pomerila tudi v tekmovanju v metu na koš “ZAPOR”, kjer smo v treh skupinah dobili tudi tri zmagovalke, in sicer so bile najboljše: Lara Vukovič, Živa Gril in Adelina Beriša. V metu na koš so se pomerili tudi starši deklet, v kategoriji očetov je bil najboljši g. Milan, v kategoriji mamic pa je bila najnatančnejša ga. Barbara.

Borut Kop, predsednik ŽKK Cinkarna Celje

Nagrajenke v igri “ZAPOR” med dekleti: Lara, Živa in Adelina 

Nagrajenca v igri “ZAPOR” med starši: g. Milan in ga. Barbara

 

Klavdija Oblak, vodja Šole košarke ŽKK Cinkarna Celje: »V soboto smo celotno sezono zaokrožili še z zaključkom Interne lige, katerega se je udeležilo lepo število deklic in njihovih staršev. Dekleta so pokazala vse svoje znanje, ki so ga pridobile s treningi v šoli košarke. Najpomembnejše pa je, da so dogodek zapustile zadovoljne in z velikimi nasmehi. Podlago za nadaljnje delo imamo dobro, na nas trenerjih pa je, da s takim delom nadaljujemo in ga v novi sezoni še nadgradimo. Se vidimo septembra ponovno pod koši.«

 

Tekst in fotografije: Matjaž Kramberger

Fotogalerija z zaključka: