Šola košarke
Share

ZAKLJUČEK INTERNE LIGE ŠOLE KOŠARKE


 


V soboto, 2.6.2018 se je od 9.30 ure dalje v Gimnaziji Celje – Center odvijal ZAKLJUČEK INTERNE LIGE ŠOLE KOŠARKE ŽKK CINKARNA CELJE. V tej sezoni je bil to že četrti turnir Interne lige. 


Šola košarke ŽKK Cinkarna Celje, ki jo je v sezoni 2017/2018 zelo uspešno vodila Klavdija Oblak je delovala na sedemnajstih osnovnih šolah. Klavdiji so pomagali še naši trenerji Žiga Jug, Darko Lesjak, Domen Drobne, Branko Zorić in Althea Gwashavanhu. Trenutno je v proces vadbe v naši šoli vključenih okoli 300 deklet in sicer poteka vadba na sledečih osnovnih šolah:  I. OŠ, II. OŠ, III. OŠ, IV. OŠ, OŠ HUDINJA, OŠ FRANA KRANJCA, OŠ FRANA ROŠA, OŠ LAVA, OŠ ŠALEK, OŠ LIVADA VELENJE, OŠ ANTONA AŠKERCA VELENJE, OŠ KARLA DESTOVNIKA KAJUHA ŠOŠTANJ, OŠ LJUBEČNA, OŠ PRIMOŽA TRUBARJA LAŠKO, OŠ PRIMOŽA TRUBARJA – Podružnica DEBRO, OŠ ANTONA ANŠKERCA RIMSKE TOPLICE, OŠ ANTONA AŠKERCA – Podružnica SEDRAŽ. 

 


Sobotno dopoldne se je zaključka udeležilo lepo število deklet in seveda njihovih staršev, kateri so jih spodbujali in zanje navijali skozi celotni program. Naši trenerji Žiga Jug, Domen Drobne, Darko Lesjak in Branko Zorić so ob pomoči Hane Ovčina, Nike Podergajs in Ane Stvarnik uspešno izvedli zastavljen program.

 


Poleg štafetnih in drugih spretnostnih iger ter igranja košarke, so se dekleta pomerila tudi v tekmovanju v metu na koš. Mia Obradović je zmagala v tekmovanju v METU NA KOŠ ZA NAJMAJŠE. V metu na koš so se pomerili tudi starši deklet, v kategoriji očetov je bil najboljši g. Darko Jesenek, v kategoriji mamic pa je bila najnatančnejša ga. Žanja Čop

ISKRENE ČESTITKE ZMGOVALCEM!


Celje, 2. junij 2018

Pripravil: Matjaž Kramberger

Fotografije: Gojko Kusić (Celje, 2.6.2018)