U11
Share

Prijateljska tekma: U 11 A

LAŠKO,14.4.2016, OŠ Primož Trubar Debro

KK Zlatorog Laško ( U 9 – U 11)  : ŽKK Athlete Celje U 11

                              68:42  (28:7;12:10;16:19;12:6)

Za ekipo ŽKK Athlete Celje U 11A so nastopile: Čater Nika, Confidenti Naja, Dobrijevič Tia, Mikic Neža,  Omerzu Ula, Urankar Eva,  Berisalić Lamija, Špan Ana, Bohnec Eva, Petrovič Ana, Maslić Mejra, Ovčina Hana in Dobovšek- Grebenar Lija Neja.

V Laškem se je danes odvijala zelo zanimiva prijateljska tekma med fanti KK Zlatorog Laško in dekleti ŽKK Athlete Celje.

Trener ŽKK Athlete Celje, Darko Lesjak: “Moram pa poudariti, da je bil rezultat tekme v drugem planu, toda na koncu mora nekdo zmagati. Važno je bilo druženje in nabiranje izkušenj. Po malo bolj zadržanem začetku tekme z obeh strani, se je nato vnel pravi športni boj. Kljub razliki v fizični moči in hitrosti so se naša dekleta dobro kosala z fanti in si s tem pridobile dragocene izkušnje za nadaljevanje svoje košarkarske poti. Kot trener sem zelo ponosen na njih, saj pridno trenirajo napredujejo iz dneva v dan. Bravo punce!”

“Na koncu pa se moram zahvaliti trenerju KK Zlatorog Laško, Žigi Jugu, ki je sprejel ta izziv in nam omogočil nekaj novega. Dogovorila sva se, da bomo z tem trendom nadaljevali tudi v prihodnje”, je še dodal Darko Lesjak.

GALERIJA SLIK: