Šola košarke
Share

V soboto, 9.5.2015 se je na Gimnaziji Center Celje odvijal nov turnir Interne lige košarkarske šole Athlete Celje. Na turnirju so tudi tokrat sodelovala dekleta iz I. OŠ, II. OŠ, OŠ Hudinja, OŠ Frana Roša, OŠ Frana Kranjca, OŠ Lava, OŠ Ljubečna, OŠ Šoštanj ter ŠD Jana.

Tako kot na prejšnjih turnirjih smo lahko tudi tokrat izjemno ponosni na naša dekleta, ki so se v velikem številu odzvala in na vseh tekmah pokazala veliko novega znanja, srčnosti ter ogromno energije. Da je dogodek ponovno odlično uspel gre velika zahvala tudi staršem, ki so pripravili odlično vzdušje in na vseh tekmah spodbujali vsa dekleta. Kot je na Interni ligi KŠ Athlete Celje že postala naša stalnica so se tudi tokrat najmlajšim pridružila dekleta iz naše članske ekipe. Z nami so bile Marica Gajič, Lorena Molnar in Milina Mišeljić, ki so se preizkusile v vlogi trenerk in so tako lahko našim dekletom dale ogromno koristnih nasvetov.

Dogodka se je udeležil tudi podpredsednik kluba Borut Kop, ki skupaj z upravo kluba in zvestimi klubskimi pokrovitelji skrbi za zelo dobre pogoje, ki jih imajo vse mlajše klubske selekcije ter najmlajše članice kluba, katere vadijo na različnih osnovnih šolah v okviru klubske šole košarke. Nad celotnim turnirjem so bdeli: Jure, Klavdija, Domen, Nikola ter naša igralka selekcije U15 Nina Drobne, ki je pokazala veliko talenta tudi v vlogi trenerke.