Članice, Novice
Share

Košarkarice Cinkarne Celje so odpotovale v Banoviće, v rudarsko mesto v Bosni in Hercegovini, kjer jih jutri čaka tekma 14. kroga mednarodne jadranske WABA lige. Celjanke so pred 14. krogom na četrtem mestu lestvice, ko se potegujejo za uvrstitev na zaključni turnir. Jutri bodo lovile sedmo letošnjo zmago. 

Trenutno so pri šestih zmagah in štirih porazih. Zasedba Banovićev je na šestem mestu. Z izkupičkom dveh zmag in osmih porazov.

Damir Grgić, trener ŽKK Cinkarna Celje: »Naša ekipa prihaja v pravo formo, ko maksimalno izkoriščamo vsak trening in vsako tekmo. Pred nami so nove zahtevne tekme in potrebno bo biti maksimalno osredotočen na prav vsako. Jano pa je, da gremo tekmo po tekmo. Sprva gostovanje v Banovićih, zatem prihajata k nam Beroe in Crvena zvezda, za konec pa gostujemo še pri Budućnosti. Zavedamo se, da nam lahko omenjene tekme prinesejo uvrstitev na zaključni turnir, vendar pa se s tem ne obremenjujemo oziroma si ne vlivamo pritiska. Pomembno je, da se dobro počutimo ter obenem nahajamo v boljši formi kot smo bili. Verjamem, da bomo že v Banovićih pokazali vse kar znamo.«

Sodniki jutrišnje tekme, ki se bo začela ob 18.30, bodo Vladimir Vešković, Nataša Virijević in Nemanja Vlahović. Delegat Damir Kunošić.