Košarkarski tabor
Share

V soboto, 26.8., se je zaključil 1. košarkarski tabor ŽKK Cinkarna Celje, katerega se je udeležilo 42 deklic letnikov 2005 – 2010. Od ponedeljka do petka so dekleta med 7. in 15. uro aktivno preživljala čas na in ob košarkarskem igrišču. V soboto pa so svoje pridobljeno znanje na zaključku tabora pokazale vsem prisotnim. Poleg treningov in tekem košarke je bilo na sporedu tudi veliko drugih aktivnosti. Odpravili smo se na pohod na Celjski grad, obiskali Policijsko postajo Celje, se namakali v Celjskem bazenu in bili povabljeni v City Center, kjer so nas pogostili s kosilom, odličnim sladoledom in nam ponudili zabavo v otroškem parku Džungla. Potekala so tudi številna tekmovanja: v spretnostnem poligonu, metu na koš, igri košarke 4:4, igri v med dvema ognjema, imeli pa smo tudi talent show, kjer so dekleta lahko pokazala svoje različne talente. Vsak dan so dekleta dobila tudi presenečenje dneva, za katere so poskrbeli naši sponzorji. Zadnji dan sta nas obiskali tudi maskoti generalnega pokrovitelja, CINKA in CINKO.

 

V soboto je potekal zaključni dan tabora na katerega so bili vabljeni tudi starši, sorodniki in prijatelji naših udeleženk. Ta dan je bil namenjen sklepnim bojem v igri 4:4, spretnostnem poligonu in metu na koš.

Rezultati:

Košarka 4:4

6. mesto NUTELE (Kalina Sanković, Ana Petrović, Patricija Oprešnik, Julija Murk        Hebar, Tina Lipovšek, Alin Hrastar, Teja Barač)

5 .mesto GOLDEN STATE (Zara Dolinšek, Nejka Čater, Viviana Germ, Neja Drobne, Lucija Mumelj, Ula Pungartnik, Živa Gril),

4. mesto WNBA (Maja Uranker, Neja Ljutić, Laura Rečnik, Nika Ocvirk, Eva Brunšek, Ota Požin, Julija Bukovec)

3. mesto CELJSKE ZVEZDE (Tia Dobrijević, Rebeka Krajnc, Lana Đaković, Iva Šolar, Zala Kobilšek, Brina Kidrič, Tia Pungartnik)

2. mesto UNICORN (Nika Čater, Ema Šolar, Valentina Rkman, Lana Kobilšek, Kaja Vrbek, Tjaša Jager, Iva Simić)

1. mesto AGENTKE OO1 (Naja Confidenti, Eva Bohnec, Lara vukovič, Gaja Urlep, Gaja Ramšak, Varja Koprivc, Pia Zara Podjaveršek).

 

Zmagovalke v metu na koš:

  • ZALA KOBILŠEK
  • JULIJA MURK HEBAR
  • MAJA URANKER

 

Zmagovalke v spretnostnem poligonu:

  • GAJA RAMŠAK
  • KAJA VRBEK
  • MAJA URANKER

 

Zmagovalki v talent showu:

  • IVA ŠOLAR in ULA PUNGARTNIK

 

Najmlajša udeleženka tabora:

  • VARJA KOPRIVC

 

Faca tabora:

  • OTA POŽIN

 

Na koncu bi se še rada zahvalila vsem, ki so sodelovali z nami na taboru. V prvi vrsti gre zahvala vsem trenerjem: Žigi Jugu, Darku Lesjaku, Domnu Drobnetu in Luki Milovacu, ki so delovali z dekleti tekom tedna, jih animirali, zabavali in z njimi preživeli zanimive trenutke. Velika zahvala gre tudi naši upravi kluba, predsedniku Borutu Kopu in športnemu direktorju Urošu Kranjcu, ki sta nam omogočila odlične pogoje za delo in izpeljavo tabora. Seveda vse to ne bi bilo mogoče tudi brez vseh sponzorjev: Cinkarna Celje, ECE, športna prehrana Athlete, Thermana Laško, Simbio, City Center, Tiskarna Zlatečan in Dunk Shop. Odlične prostorske pogoje nam je z uporabo dvorane in zunanjih igrišč nudila Gimnazija Celje Center. Zahvala gre tudi vsem ostalim, ki so kakorkoli sodelovali, bili povezani z nami  in nam pomagali pri uspešno izpeljanem 1. taboru ŽKK Cinkarna Celje.

Se vidimo ponovno naslednje leto!

 

Vodja košarkarskega tabora

Klavdija Oblak

 

FOTOGALERIJA ZAKLJUČKA 1. KOŠARKARSKEGA TABORA: