U13
Share

Včeraj so dekleta (U13 in U15), ki jih v novi sezoni vodi Žiga Jug, odigrala dve prijateljski tekmi proti fantom iz KK Zlatorog Laško. V dvorani Gimnazije Celje – Center je najprej ob 15.30 igrala ekipa U13, ob 17.00 pa je na parket stopila še ekipa U15. Rezultat na tekmah tokrat ni bil v ospredju.

 

 

 

IZJAVI: ŽIGA JUG, trener Cinkarna Celje U13 in U15

“Zahvaljujem se gostom iz Laškega za odziv na povabilo o prijateljski tekmi, ki nam je služila, da se igralke počasi začenjajo navajati na tekmovalni ritem in standarde, ki se jih bomo držali skozi sezono. Punce so pokazale dosti energije, za kar jim gredo čestitke, imamo pa še veliko dela pred seboj”, je po tekmi deklet U13 pojasnil Žiga Jug

Žiga Jug po tekmi deklet U15“Prijateljska tekma z Zlatorogom je bila odlična priložnost, ki nam je jasno pokazala na katerih segmentih igre imamo priložnosti za izboljšave. Sedaj je na nas samih, da vložimo potrebno mero energije v delo, da bomo lahko kar največ kar smo sposobni biti. Dekleta so po večini bile postavljene v vloge izven njihovega območja udobja, da uvidijo kje se je še potrebno razviti. So pa to izzivi, ki so težki samo toliko, kolikor so jih same sposobne premagati. Kolikor sem jih uspel spoznati v tem kratkem času, lahko zatrdim, da so sposobne ogromno, in zadovoljiti se z manj, bi šele bil pravi poraz.”