Članice, Novice
Share

Po nastopanju v evropskem pokalu, košarkarice Cinkarne Celje zdaj vse misli usmerjajo v mednarodno jadransko WABA ligo. Jutri bodo v 4. krogu omenjenega tekmovanja v Celju gostovali Banovići. Slednji so v uvodnih treh krogih enkrat slavili in dvakrat izgubili. Premagali so Trešnjevko, medtem ko praznih rok ostali proti Triglavu in Budućnosti. Celjanke so brez poraza. Premagale so Triglav, Montano in Trešnjevko.

»Tekme si zdaj sledijo kot po tekočem traku, ko je potrebno biti maksimalno osredotočen na vsako naslednjo. Po torkovi z Nymburkom časa ni bilo veliko, saj je naslednja že tik pred vrati. Spoštujemo ekipo Banovićev, naš cilj pa je jasen. Prikazati dobro predstavo ter vpisati pozitiven rezultat,« je pred petkovo tekmo dejal trener Damir Grgić.

Sodniki obračuna Cinkarna Celje – Banovići bodo Zoran Žagar, Andrea Djuraki in Teo Miletić. Delegat Željko Kurelović. Jutrišnja tekma se bo v dvorani Gimnazije Celje – Center začela ob 18. uri. Vstop na vse domače tekme pa je brezplačen. Se vidimo!

Foto: Gojko Kusić