Članice
Share

Košarkarice Athleta so na Kitajskem danes že opravile z jutranjim treningom, ki je trajal eno uro. Ob koncu le-tega je trener Damir Grgič ekipi namenil nekaj prepotrebnih nasvetov za današnje popoldne, potem ko je pred nami na turneji po Kitajski prva od šestih tekem. Nasprotnica bo gostiteljica turnirja Kitajska.
Gre za favorizirano ekipo, ki sodi med najboljše na svetu. Gre za izjemno visoke košarkarice, ki bodo imele bučno podporo iz tribun, saj domačini napovedujejo, da bo dvorana napolnjena do zadnjega kotička. Obračun se bo po tukajšnjem času začel ob 19.30, po slovenskem ob 13.30.

IMG_1279

Strokovni štab Athleta bo lahko računal na vse košarkarice, razen Lorene Molnar, katera zaradi težav s stopalom še naprej trenira po prilagojenem programu. Naj dodamo, da je trener Grgič kapetanski trak oziroma nalogo kapetana namenil Maji Erkič. Celjanke bodo torej danes odprle z novo tekmovalno sezono.

Sledite nam lahko tudi na spodnji povezavi, kjer za vas iz Kitajske objavljamo fotogalerije ter odmeve iz celjskega tabora:

https://www.facebook.com/pages/%C5%BDKK-Athlete-Celje/138957429480741