Novice
Share

ECE in ELEKTRO CELJE sponzorja za sezono 2017/2018

 

V prihajajočo sezono 2017/2018 ŽKK Cinkarna Celje ponosno vstopa z dvema podpornikoma, ki sta v primerjavi s prejšnjimi sezonami, povečala svoj sponzorski vložek v ŽKK Cinkarna Celje. Gre za celjski družbi ECE d.o.o.  in Elektro Celje d.d..

 

 

 

Borut Kop, predsednik ŽKK Cinkarna Celje: “Ponosni smo, da smo pred prihajajočo sezono 2017/2018 podpisali pogodbi z dvema pomembnima pokroviteljema: družbo ECE in družbo Elektro Celje. Družba ECE je drugi največji dobavitelj električne energije v Sloveniji in eno največjih in najuspešnejših podjetij v regiji. Ponosni smo, da je ECE delovanje ŽKK Cinkarna Celje podpiral že v prejšnjih sezonah, v prihajajoči pa se bo naše sodelovanje še bistveno okrepilo. Poleg družbe ECE bo v sezoni 2017/2018 sponzor kluba tudi matična družba podjetja ECE d.o.o. – družba Elektro Celje. Elektro Celje, d.d., kot sistemski operater distribucijskega omrežja, prav tako velja za enega uspešnejših regijskih podjetij. Veseli nas, da sta obe podjetji v našem klubu pripoznali dodano vrednost, kar gotovo dokazuje tudi pravo usmeritev delovanja kluba.”

Z željo po večji vpetosti v delovanje našega kluba tudi v prihodnosti, je bila na predlog podjetij ECE d.o.o. in Elektro Celje d.d., v izvršni odbor kluba imenovana Anja Kampuš, zaposlena na ECE d.o.o.

Anja Kampuš, nova članica IO ŽKK Cinkarna Celje: “Ob imenovanju v izvršni odbor ŽKK Cinkarne Celje bi se najprej rada zahvalila svojemu delodajalcu ECE d.o.o. in Elektru Celje d.d za pobudo in zaupanje ob predlogu imenovanja novega člana  in ŽKK Cinkarni Celje za sprejem v izvršni odbor. V veselje mi je, da bom lahko v bodoče sodelovala v klubu, ki je eden izmed bolj ambicioznih košarkarskih klubov v Sloveniji in bom lahko s svojim delovanjem prispevala k čim bolj uspešnemu nadaljnjemu delovanju in razvoju kluba. Veselim se novega izziva in verjamem, da bomo skupaj dobro sodelovali.”