Članice
Share

Pred finalnim turnirjem Pokala Slovenije smo se pogovarjali s predsednikom kluba, gospodom Borutom Kopom:

1.)    KAJ ZA KLUB POMENI BITI GOSTITELJ FINALNEGA TURNIRJA POKALA SLOVENIJE, PREDVSEM V ORGANIZACIJSKEM SMISLU? SE OBETA KAKŠNO PRESENEČENJE V PROGRAMU TURNIRJA?

Borut Kop: Za ŽKK Athlete Celje pomeni gostiteljstvo zaključnega turnirja pokala Slovenije čast in hkrati obvezo, da turnir izpeljemo na najvišji možno ravni. Veseli smo, da bo po treh letih zaključni turnir pokalnega tekmovanja ponovno v knežjem mestu. Prepričan sem, da imamo s sodelavci iz kluba toliko organizacijskih izkušenj, da bomo turnir uspeli pripraviti na visoki ravni. Ob košarkarskih tekmah smo pripravili tudi spremljevalni program, tako, da sem prepričan, da bodo gledalci uživali v dobri košarki in spremljevalnem programu.

2.)    KAKŠEN REZULTAT SE PRIČAKUJE OD CELJSKE ZASEDBE?

Borut Kop: Zavedam se, da so pokalna tekmovanja specifična, saj se vse odloča v eni tekmi, zato so na takšnih tekmovanjih presenečenja bolj pogosta kot denimo v finalih državnega prvenstva, kjer se igra na tri zmage. Absolutno verjamem v kvaliteto naše ekipe in našega strokovnega štaba.  Optimistično pričakujem ta turnir in sem prepričan, da smo sposobni še tretje leto zapored in dvanajstič v zgodovini kluba osvojiti pokalno lovoriko.

3.)    V VIKENDU, KI JE PRED NAMI NAS V GIMNAZIJI CELJE – CENTER ČAKA PRAVI KOŠARKARSKI SPEKTAKEL. POVABITE LJUBITELJE KOŠARKE NA TA DOGODEK!

Kop: Celjska publika ima rada košarko, zato sem prepričan, da nam bo tudi na tem turnirju v izdatno pomoč. Povabil bi vse ljubitelje ženske košarke v Sloveniji, da v čim večjem številu pridejo spremljati zaključni turnir, saj gre za prvi vrhunec sezone slovenske ženske košarke. Kar pa se tiče naših domačih podpornikov, pa sem prepričan, da se bodo tekme udeležili v lepem številu in bodo šesti igralec naše ekipe.