Članice
Share
Pred zanimivim vikendom, ki bo v Celju dal ime zmagovalca Pokala članic, bodo košarkarice Triglava in Athlete Celje odigrale novi preizkušnji v mednarodni ligi WABA. Kranjčanke bodo v torek gostile Crveno zvezdo, Celjanke pa se podajajo na gostovanje k zasedbi Play Off Ultra.
Četrtek, 23. februar, 19.30, Sarajevo:

PLAY OFF ULTRA : ATHLETE CELJE

Kljub porazu v prejšnjem kolu proti ekipi Triglava, so si košarkarice Athlete Celje že priigrale uvrstitev na zaključni turnir četverice lige WABA. V drugem delu so Celjanke doslej vknjižile sedem zmag, s čimer zasedajo četrto mesto na lestvici. Na četrtkovi tekmi proti sarajevski zasedbi Play Off Ultra bodo tako lovile osmi par točk, hkrati pa bodo tudi iskale pot do čim boljšega izhodišča v polfinalu zaključnega turnirja.

Damir Grgič, trener: “Odhajamo v goste k zelo dobri mladi ekipi, ki ima v svojih vrstah izjemne posameznice. Zavedamo se, da bo tekma izjemno težka. Tekmo bomo izkoristili tudi za samo pripravo na finalni turnir v pokalu.”

Najboljša strelka pri Athlete Celje je v tem tekmovanju Annamaria Prezelj, ki povprečno dosega kar 22,8 točke na tekmo, Shante Evans jih dodaja 17,3.