Članice, U17
Share

V Podgorici v Črni Gori se je zaključil zaključni turnir 13. sezone ženske Jadranske lige. Celjski Athlete se je v domovino vrnil z dvema bronastima odličjema, potem ko je na tekmi za tretje mesto Jadranske lige za kadetinje z 59:57 ugnal Triglav. Veselile so se tudi članice, katere so bile v tekmi za tretje mesto s 57:50 boljše od domače Budućnosti.

Marica Gajić  je po končanem zaključnem turnirju Jadranske lige dobila pokal in nagrado za najboljšo skakalko letošnje sezone Jadranske lige, Tavelyn James pa je romal naziv najboljše strelke 13. sezone omenjenega tekmovanja.

Tako kadetinje kot članice Athletea so bile v polfinalu poražene od beograjske Crvene zvezde. Prve za pet točk, druge za enajst. Celjski tabor se je po končanem turnirju v oddaljeni Podgorici veselil izvrstnega uspeha v obeh selekcijah, ko sta pri obeh manjkali prvi strelki. Pri kadetinjah Zala Pučko, pri članicah Tavelyn James. Medalji oziroma pokala sta odlični popotnici pred zaključnim turnirjem pokalnega tekmovanja, ki bo konec tedna v Vojniku, ko se bo Athlete v polfinalu pomeril s Triglavom. Za celjski Athlete je bila sicer že sama uvrstitev kadetinj in članic med najboljše štiri ekipe velik uspeh, končni tretji mesti sta odlični, dajeta pa nov zagon za naprej ter potrditev dobrega dela. Naslova pri kadetinjah se je razveselila Trešnjevka, pri članicah pa Radivoj Korać.

Tako kadetinje kot članice pa so bile v polfinalu poražene od beograjske Crvene zvezde. Prve za pet točk, druge za enajst. Celjski tabor se je po končanem turnirju v oddaljeni Podgorici veselil izvrstnega uspeha v obeh selekcijah, ko sta pri obeh manjkali prvi strelki. Pri kadetinjah Zala Pučko, pri članicah Tavelyn James. Medalji oziroma pokala sta odlični popotnici pred zaključnim turnirjem pokalnega tekmovanja, ki bo konec tedna v Vojniku, ko se bo Athlete v polfinalu pomeril s Triglavom.

Za celjski Athlete je bila sicer že sama uvrstitev kadetinj in članic med najboljše štiri ekipe velik uspeh, končni tretji mesti sta odlični, dajeta pa nov zagon za naprej ter potrditev dobrega dela. Naslova pri kadetinjah se je razveselila Trešnjevka, pri članicah pa Radivoj Korać.